Μίνι Γκολφ Κάρολος

Mini Golf Karolos Agia Galini beach

Μίνι Γκολφ Κάρολος

Rating:
Votes:13

 • Category:

  Mini Golf
 • Manager:

  Κάρολος Πετρακάκης
 • Address:

  Αγία Γαλήνη, Παραλία
 • Mobile:

  6938138259
 • Email:

  [email protected]

Information

Στην παραλία της Αγίας Γαλήνης θα βρείτε ένα σύγχρονο Mini Golf δίπλα στη θάλασσα με 18 διαφορετικά επίπεδα αυξανόμενης δυσκολίας.
Μπορείτε να απολαύσετε το καφέ ή το ποτό σας στο Καφέ / Μπάρ,επίσης στο χώρο μας θα βρείτε κατάλληλα διαμορφωμένη παιδική χαρα.

Μια πρόκληση διασκέδασης για όλες τις ηλικίες!

Λίγα λόγια για το άθλημα

Το Mini Golf είναι καταλληλο για όλες τις ηλικίες, είναι ενα παιχνίδι που μπορει να σας προσφέρει στιγμές βαθιάς ηρεμίας ή αναστάτωσης! Διασκεδάστε με την παρέα σας η με την οικογένεια σας. Το γήπεδο αποτελείται από 18 πίστες αυξανόμενης δυσκολίας για να βρείτε τα όρια της τεχνική σας!

Κανόνες του παιχνιδιού

Τα γήπεδα Mini Golf έχουν 18 πίστες με αριθμημένη σήμανση. Οι παίκτες πρέπει να ολοκληρώσουν κάθε πίστα στη σείρα χωρίς παράκαμψη. Χρησιμοποιώντας το μπαστούνι τους, οι παίκτες με ελαφρά κτυπήματα στην μπάλα του γκολφ προσπαθούν να την μεταφέρουν από την περιοχή εκκίνησης μεσα στην τρύπα της πίστας. Ο στόχος είναι να μεταφερθεί η μπάλα στην τρύπα με όσο το δυνατόν λιγότερα χτυπήματα. Καθε χτύπημα μετρά ως ένα σημείο. Εάν, μετά από έξι χτυπήματα, η μπάλα δεν είναι στη τρύπα, ένα ακόμη σημείο προστίθεται στο σύνολο. Ένας παίκτης δεν μπορεί να έχει συνολικά περισσότερα από επτά σημεία για κάθε μία πίστα. Ο παίκτης με τα λιγότερα σημεία στο τέλος του γύρου κερδίζει.

Map

Video

Contact

Comments

comments powered by Disqus