Παζάρι στο Τυμπάκι και Μοίρες

Timbaki Bazaar near Agia Galini - GoGalini.com

Παζάρι στο Τυμπάκι και Μοίρες

Rating:
Votes:2

  • Category:

    Sightseeing
  • Address:

    Τυμπάκι - Μοίρες

Information

Δρομολόγια λεωφορείων

Παζάρι στο Τυμπάκι: Το Τυμπάκι είναι μια κοντινή κομώπολη (13 χλμ από Αγία Γαλήνη) στο Νομό Ηρακλείου, κάθε Παρασκευή πρωί ένα παζάρι συμβαίνει εκεί, είναι πολύ δημοφιλές παζάρι ανάμεσα στους ντόπιους και πολλους επισκέπτες . Λαμβάνει χώρα σε ένα μικρό δρόμο παράλληλο με την κύρια λεωφόρο που διασχίζει το Τυμπάκι. 
Σε αυτό το παζάρι μπορείτε να βρείτε ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε, από την φρέσκα φρούτα και λαχανικά μέχρι σουβενίρ, φορέματα, παπούτσια, μαγιό, αυτό εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα περάσετε ψάχνοντας! Αξίζει να το επισκεφθείτε και είναι μια ευκαιρία για να πάρετε μια αίσθηση των ντόπιων και φυσικά για ψώνια! 

Παζάρι στης Μοίρες: Αν χαθεί η ευκαιρία σας να πάτε στο Παζάρι στο Τυμπάκι μην ανησυχείτε, το σαββατο το πρωί το παζάρι πηγαίνει στης Μοίρες μια πόλη δίπλα στο Τυμπάκι (25χλμ. από την Αγία Γαλήνη), όπου μπορείτε να απολαύσετε εκεί τις αγορές σας! Λαμβάνει χώρα στον κεντρικό δρόμο από Ηράκλειο προς Αγία Γαλήνη, αν πάτε με το αυτοκίνητό σας απο την Αγία Γαλήνη θα πρέπει να ακολουθήσετε το δρόμο δεξιά (παράλληλα με το παζάρι του δρόμου), παρκάρετε το αυτοκίνητό σας εδώ (θα μπορούσε να γίνει δύσκολο καμια φορά, αλλά υπάρχει πάντα κάποια θέση ; -) και περπατήστε 50μ με τα πόδια προς τη φασαρία για να μπείτε στο παζάρι.

Το παζάρι ξεκινήσει νωρίς το πρωί και διαρκεί μέχρι τις 14:00.

Μην ξεχάσετε να απολαύσετε ένα ωραίο κρύο ρόφημα κανέλας, είναι σαν μια παράδοση στα παζάρια στην Κρήτη!

Map


Open directions on maps

Comments

comments powered by Disqus