Εκδρομή ψαρέματος Ελίζαμπεθ

Elizabeth Fishing Trip Agia Galini

Εκδρομή ψαρέματος Ελίζαμπεθ

Rating:
Votes:156

Information

Ημερήσιες εκδρομές ψαρέματος και κρουαζιέρα με το πλοίο Elizabeth, κάθε μέρα ταξιδεύουμε στο Λιβυκό πέλαγος από την Αγία Γαλήνη για ψάρεμα και χαλάρωση στην παραλία "Πρασονήσι". 

Εκδρομή ψαρέματος: Καθημερινά ξεκινάμε γύρω στις 10.30 π.μ., συνήθως επισκεπτόμαστε μερικές θαυμάσιες σπηλιές στα παράλια της Νότιας Κρήτης για ένα σύντομο χρονικό διάστημα για να τραβήξουμε μερικές φωτογραφίες (Το πλοίο Elizabeth είναι το μόνο σκάφος που μπορεί να το κάνει αυτό), στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς μια αλιευτική περιοχή, όπου σας παρέχουμε τον αλιευτικό εξοπλισμό και ξεκινάμε το ψάρεμα. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την παραλία «Πρασονήσι». 

Πρασονήσι: Η Παραλία Πρασονήσι είναι μοναχική παραλία με πεντακάθαρα, καταγάλανα νερά και δωρεάν ομπρέλες για τους επιβάτες μας, όσο εσείς απολαμβάνετε τη θάλασσα ετοιμάζουμε ένα μπάρμπεκιου με φρέσκα ψάρια, σαλάτες, κρασί και φρέσκα φρούτα (το γεύμα συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου).Στη σκιά του μιας μικρής καλύβας στην παραλία τρώμε μεσημεριανό και γύρω στις 15:30 ξεκινάμε την επιστροφή μας στην Αγία Γαλήνη.

Παραλία του Αγίου Γεωργίου: Αν θέλετε να πάτε στην παραλία του Αγίου Γεωργίου παρέχουμε μεταφορά εκεί το πρωί και πίσω στην Αγία Γαλήνη γύρω 16.15. 

Πληροφορίες & Κρατήσεις: Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με της ημερήσιες εκδρομές ψαρέματος Ελίζαμπεθ κάθε πρωί από 09:30 με 10.20 μπροστά από το σκάφος μας στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης, το βράδυ μπορείτε να ρωτήσετε για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε κράτηση στο Αερόστατο Cafe Bar μετά τις 18:00.

 

Επικοινωνία με WhatsApp

 

Map


Open directions on maps

Video

Contact

Comments

comments powered by Disqus