Υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης

Υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης

Rating:
Votes:61

 • Category:

  Υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης
 • Manager:

  Πολύδωρος Καράλης
 • Address:

  Αγία Γαλήνη, Κεντρικός δρόμος
 • Tel:

  6974128217
 • Email:

  [email protected]

Information

Παρέχουμε υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης όπως:

 

Aloe Vera Μασάζ:

Το αλόη βέρα μασάζ γίνεται με ένα εξαίρετο λάδι που περιέχει φρέσκο ζελέ αλόη βέρα και συνδιάσμό διαφόρων ελαίων και αιθέριων ελαίων. Παρασκευάζετε απο εμάς απο δικά μας φυτά. Σε συνδιασμό με ιδιαίτερες τεχνικές μάλαξης δίνει χαλάρωση, σωματική και ψυχική αρμονία.

Παραδοσιακό Thai Μασάζ:
Είναι μοναδικό ανάμεσα στις θεραπείες μασάζ, συνδυάζει τόσο σωματικές όσο και ενεργητικές πτυχές. Είναι πλήρες μασάζ σώματος εστιάζοντας σε γραμμές ενέργειας σε όλο το σώμα, με σκοπό την εκκαθάριση μπλοκαρίσματων σε αυτές τις γραμμές και με στόχο την τόνωση της ροής του αίματος και της λέμφου σε όλο το σώμα. Στο τέλος , αισθάνεται κανείς τόσο χαλαρός και γεμάτος ενέργεια , σε μια σχεδόν ονειρική κατάσταση , και συνήθως χωρίς πόνο πλέον.

Thai style Oil Massage:
Αυτό είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα μασάζ σε όλο το σώμα . Συνδυάζει θεραπεία του δέρματος , μασάζ ιστού και ενέργειας. Οι ενεργειακές γραμμές του σώματός σας ενεργοποιούνται ξεμπλοκάροντας την ενέργειας από το εσωτερικό . Αυτό γίνεται με τη χρήση αιθέριων ελαίων που εφαρμόζονται με ομαλή κίνηση κυρίως με τις παλάμες και τους αντίχειρες . Κλασικές Ταϊλάνδικές τεχνικές πίεσης είναι αρμονικά ενσωματωμένες σε αυτή τη σύνοδο . Αυτό το θεραπευτικό μασάζ βαθύ ιστού ενσωματώνει πολλές τεχνικές , χρησιμοποιεί μέτρια έως βαθιά πίεση και προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη.

 

Μασάζ Βαθύ ιστού (Deep Tissue Massage)

Σουηδικό Μασάζ

Αρωματοθεραπεία Μασάζ

Μασάζ ποδιών

 

Επίσημη Ιστοσελίδα www.galinimassage.com

Map

Video

Video

Contact

Comments

comments powered by Disqus